Over 

Studio Akkr.

‘Als je doet wat je leuk vindt, hoef je geen dag meer te werken’.

Dit is motto voor de oprichting van Studio AKKR.
– Jeroen van den Akker. 
(Nootdorp, 47 jaar, getrouwd met Maaike en vader van Isa).

Sport en bewegen zit in mijn DNA. Als kind rende ik vroeger al voor het ontbijt een rondje om ons huis op mijn voetbalschoenen. Sindsdien loopt sport als een rode draad door mijn privé- en werkende leven.

Door mijn werk bij verschillende bedrijven waar sport de bindende factor was en mijn eigen sportieve uitdagingen heb ik ervaren dat bewegen, gevarieerd eten en goed slapen belangrijk zijn en bijdragen aan een gezond en fit leven.

Ik ben ervan overtuigd dat, met de juiste ondersteuning, persoonlijke aandacht, het stellen van doelen en uitdagingen, een gezonde levensstijl voor iedereen is weggelegd.  

De afgelopen jaren heb ik gemerkt dat ik niet alleen achter de schermen anderen wil motiveren om te sporten en te bewegen, maar hier zelf ook een actieve bijdrage aan wil leveren. Ik heb mij gespecialiseerd in het begeleiden en coachen van beginnende en gevorderde sporters in combinatie met EMS training. In Studio Akkr. ga ik dan ook graag de uitdaging aan om samen met jou te werken aan jouw persoonlijke doelen om bijvoorbeeld fitter, sterker, slanker of gezonder te worden.

Jeroen van den Akker (eigenaar)

Jeroen van den Akker
Eveline van Bunge

‘Je bent sterker en mooier dan je denkt’.

Dit is motto van Eveline, trainer bij Studio AKKR.

(53 jaar, moeder van twee zoons, en van jongs af aan enthousiast sporter)

Hoi, mijn naam is Eveline. Ik ben 53 jaar, moeder van twee zoons, en van jongs af aan enthousiast sporter. Onder meer deed ik aan turnen, atletiek, handbal, voetbal, kickboxen, jiu jitsu, tai chi en fitness. Naast mijn werk als organisatieadviseur geef ik al ruim 20 jaar sportles, waarvan de laatste 15 jaar met name spinning en nu natuurlijk EMS-training. Ook ben ik coach en voedingsdeskundige.

Wat ik mensen vooral wil meegeven:
Je bent sterker en mooier dan je denkt. Mindset is alles! Love yourself!

Eveline, trainer.

Eveline van Bunge

‘Become the best version of yourself’.

Dit is het motto van Curtis, trainer bij Studio AKKR.

Mijn naam is Curtis, ben 30 jaar jong, geboren en getogen in Den Haag. Ik woon samen met mijn vriendin in Pijnacker samen hebben we een zoontje van 1 jaar.

Van jongs af aan heb ik altijd al affiniteit gehad met het sporten. Als kind heb ik aan wedstrijdzwemmen gedaan, waterpolo en voetbal tot ik geblesseerd raakte op mijn 23ste. Nadat ik afgestudeerd was en aan het werk ging als IT-specialist, ik werk namelijk voor verschillende woningcoöperaties, wilde ik altijd iets met sport blijven doen. Dat is de reden dat ik 2 jaar geleden ben begonnen met verschillende sportopleidingen.

 Voor mij is sporten meer dan alleen bewegen om af te vallen of strakker te trainen e.d. het gaat om het doorbreken van blokkades en beter in je vel zitten, je zelfverzekerder voelen waardoor je weer door kunt op elk vlak (emotioneel, werk, relaties, etc.).  Ik haal voldoening uit het feit dat ik mensen kan helpen om een betere versie van zichzelf te zijn.

Mijn motto is daarom ook:  Become the best version of yourself

Curtis, trainer

Jeroen van den Akker
Eveline van Bunge

‘LEID JE EIGEN LEVEN, DAN KOM JE ER WEL’! 

Dit is motto van Raymond, trainer bij Studio AKKR.

Mijn naam is Raymond en ik ben 20 jaar jong. Ik ben afgestudeerd bewegingsagoog aan de sportacademie van Mondriaan. Bij deze studie heb ik ook diverse certificaten behaald om werkzaam te kunnen zijn in sportscholen.

Naast het werken in de sportschool, werk ik ook als bewegingsagoog op een school voor (ernstig) meervoudig beperkte kinderen. Aan deze kinderen bied ik aangepaste sporten aan dat past bij hun eigen niveau. Daarnaast geef ik nog 1 dag les als gymleerkracht op een basisschool en ben ik eigen ondernemer.

Wat ik graag aan mensen wil meegeven, is dat je je eigen leven moet leiden. Beslis voor jezelf en volg je hart, dan kom je er wel! 

Raymond, trainer

Eveline van Bunge

‘WAT ER OOK GEBEURD, ALTIJD BLIJVEN LACHEN’! 

Dit is motto van Elvin, trainer bij Studio AKKR.

Mijn naam is Elvin. Ik ben 33 jaar jong. Afgestudeerd in Master of Sciences in International Business. Na mijn Master besloot ik cursussen te volgen in het geven van groepslessen (zoals Bodyshape, Bodypump), omdat ik dit leuk vond en er veel energie van kreeg.

Op dit moment ben ik docent Engels op het mbo en geef ik diverse groepslessen op verschillende sportscholen. Tevens volg ik een hbo-studie in Voeding en Diëtetiek. Ik ben erg energiek, positief, behulpzaam en ik denk graag in oplossingen en mogelijkheden.

Ik vind het leuk om mensen te motiveren en heb een voldaan gevoel als mijn deelnemer(s) met een goed gevoel de les uitlopen. Ook sta ik bekend om mijn lach, ik hou van lachen, vandaar ook mijn motto ‘Wat er ook gebeurd altijd blijven lachen’!

Elvin, trainer.

Elvin Ergin
Donny Lamee

‘WIE WIL ER NOU NIET RESULTAAT MET EEN GLIMLACH’!? 

Dit is motto van Donny, trainer bij Studio AKKR.

Mijn naam is Donny. Ik ben 27 jaar jong. Afgestudeerd als Personal Trainer aan de sportacademie CIOS in Haarlem.
Tijdens m’n opleiding heb ik veel geleerd over het menselijk lichaam en over de mentale weerbaarheid. Na m’n opleiding heb ik een aantal jaar gewerkt in een sportschool en zo veel ervaring opgedaan.
Naast het geven van personal trainingen geef ik ook bootcamp, bedrijfs- en , HITT trainingen. Een leuke en effectieve les verzorgen staat bij mij op  nummer 1!  Wie wil er nou niet resultaat met een glimlach!?

Donny, trainer.

Donny Lamee

voordelen ems training

Tijdbesparend

EMS training is 10x effectiever dan gewone krachttraining. Met EMS train je al je spiergroepen tegelijkertijd en veel intensiever. Je hoeft dus niet voor iedere spiergroep op een ander toestel te trainen of met zware gewichten te sjouwen.

Persoonlijke aandacht

Persoonlijke aandacht en begeleiding zijn belangrijk om jouw doelen te behalen. Bij Studio Akkr. train je altijd onder begeleiding van een persoonlijke coach en met maar 1 tot 3 mensen tegelijkertijd.

VOOR IEDEREEN

EMS is voor iedereen de ideale methode op weg naar een gezonder en vitaler leven. We helpen onder andere mensen die willen afvallen, kampen met rugklachten of artrose, meer spierkracht of energie willen.