Wat is Biocircuit?

Biocircuit van Technogym biedt: een cardio- en krachttraining van slechts 30 minuten. Wat je fitnessdoelen ook zijn, met het Biocircuit behaal je ze sneller en beter. De volledig begeleide programma’s leveren afwisselende trainingservaringen in minder tijd.

De trainingsprogramma’s van Biocircuit zijn ontwikkeld om efficiënter de best mogelijke resultaten te behalen. De oefeningen, workloads, tempo en rusttijden zijn ontworpen om gepersonaliseerde programma’s te bieden voor elk type gebruiker.

Hoe werkt het?

Het Biocircuit biedt: een cardio- en krachttraining van 30 minuten. Weerstand, gewicht en de juiste zitpositie worden automatisch bepaald en ingesteld, maar altijd onder het toeziend oog van onze instructeurs. Het voordeel van het Biocircuit is dat de toestellen worden ingesteld op basis van jouw persoonlijke schema.  Je meldt je aan bij het Biocircuit met je eigen polsbandje of app en zodra je bij het apparaat bent, wordt deze volautomatisch ingesteld op de juiste hoogte en gewicht.

Is het effectief?

De oplossing als je slank én fit wil worden, ook als je niet graag sport of weinig tijd hebt. In het Biocircuit train je 30 minuten. Zelfs ervaren sporters voelen snel extra resultaat. Het Technogym Biocircuit is uitermate geschikt om snel en veilig een goede basisconditie en basiskracht op te bouwen.

Biocircuit experience

Een circuit waar je maar één keer inlogt, 30 minuten traint met apparatuur dat zich automatisch aanpast. Een volledig begeleide trainingsbeleving, van toestel tot toestel, waar je nooit hoeft te wachten. Dit is Biocircuit.

Maximaal 30 minuten

Voor iedereen voor ieder doel

Geen wachttijd

Comfortabele omgeving

Toestellen stellen zich automatisch in

Online reserveren

Studio Akkr. biedt met het Biocircuit trainingen op maat. Gewicht verliezen, beginnen met sporten, jong en vitaal blijven of je sportieve prestaties verbeteren? Wat je sportieve doel ook is, met het Biocircuit behaal je het best mogelijke resultaat en dat al in 2 keer 30 minuten per week!

Biocircuit training helpt bij:

verminderen rugklachten

versterking van spieren

verminderen gewrichtsklachten

vorming van je figuur

verminderen van vetopslag

verbeteren vitaliteit

BEN JIJ ER KLAAR VOOR?